Aprikoskjerneolje (4 ml / 30 ml / 50 ml)

Et meget rikholdig og mykgjørende produkt som brukes på såre/tørre hudpartier.

 

Benyttes ofte som kuldekrem fordi den er vannfri. Brukes som supplement til vanlig dagkrem hvis huden er sår, tørr eller solbrent. Beroligende og fuktighetsbevarende olje til utvortes bruk.
Levers i størrelsene:
4 ml, 30 ml og 50 ml 


Aprikos Stift solfaktor 15

Aprikos stift med verdifull aprikoskjerne og hvetekimolje, som er rik på vitamin E, har også en integrert UV-beskyttelse. I motsetning til resten av huden danner ikke leppene våre melanin og bygger derfor ikke opp sin egen beskyttelse mot solstråler. De trenger derfor ekstra pleie og beskyttelse.

Den delikate duften av aprikos gjør bruken av dette produktet til en glede, men er så diskret at herreverdenen også vil nyte det. 

Påfør på lepper eller tørre hudområder etter behov.


Aprikos Håndkrem (100 ml)

Håndkrem Aprikos med pleiende gelé bør anvendes hver morgen som en beskyttelse, og hver kveld som en reparerende krem for hender, albuer og negler.


Kremen inneholder UVA og UVB beskyttelse.


My Secret Face Perfomance Butter (50 ml)

Denne spesielt rike og myke ansiktskremen har trippel funksjon for hud 50+. Kremen glatter ut, gir fuktighet og metter moden hud med varig effekt.

Kveldsprimula-olje forbedrer kvaliteten ved cellefornyelsen ved at oljen forsyner tomrommet mellom horncellene. Vitamin C, H og mannitol er en aktiv sammensetning som reduserer aldringsflekker, regenerer hudens naturlige beskyttelse og gjør at huden føles frisk, glatt og myk som silke.

My Secret Body Butter (150 ml)

En rikholdig pleiende kroppskrem som inneholder Soft-focus pigments, vitamin C , H og mannitol. Du ser en umiddelbar redusering av små rynker og reduksjon av aldringsflekker.

Kremen inneholder også KveldsPrimula som forbedrer cellefornyelsen ved at oljen forsyner tomrommet mellom horncellene med omega 6 fettsyrer. My Secret dufter lett av rose og er spesielt beregnet for kvinner 50+.

Men Care Øyekrem (15 ml)

En lett krem som er spesielt tilpasset det sarte partiet rundt øynene. (Husk at øyelokkene er selvsmørende og derfor ikke har behov for krem). Påføres fra øyekrok og inn mot nesen.

Men Care Ansiktskrem (75 ml)

Centella Asiatica (Tigergress) ekstrakt er den ideelle ingrediens i ansiktspleien for menn. Et ekstrakt fra denne legendarisk planten godt egnet for hud som er irritert av barbering. I tillegg vil et anti-aging kompleks støtte hudens egen reparasjonsmekanisme og bedre elastisiteteni huden.

Deodorant For Menn (75 ml)

En mild, plantebasert deodorant med aktive ingredienser, men uten aluminiumsalter.
Salvie ekstrakt, Bisabolol og panthenol gjør deodoranten mild, men effektiv.