HomeRenhold

Rengjøringsredskap

Swipe rengjøringsredskap inkluderer mikrofiberkluter og andre rengjøringskluter og verktøy. Med Swipe mikrofiber rengjøringsprodukter får du et perfekt rengjøringsresultat og forbedrer samtidig kvaliteten på inneluften i hjemmet ditt, noe som er viktig for din helse og velvære. Mikrofiber fjerner støv mer effektivt og stillegående enn for eksempel en støvsuger som lar støv flyte i romluften og sprer bakteriene ut av støvposen når den støvsuges.


Swipe moppesett

Med moppesettet kan du enkelt og billig komme i gang med mikrofiberrengjøring! Pakken består av et teleskopskaft, en moppeplate samt en tørrmopp og en fuktmopp.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe gulvsvaber 35 cm

279 kr

En effektiv gulvsvaber som kan festes på teleskopskaftet.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe Flex

Swipe Flex er fleksibel og perfekt til å fjerne støv fra utilgjengelige steder som bak varmeelementer, kjøleskap, eller under lave møbler. Swipe Flex kan festes til moppeskaftet og gjør det lettere å komme til for å fjerne støv. Swipe Flex kan enkelt bøyes til en hvilken som helst posisjon og rettes ut igjen.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe vindusnal 25 cm

Høykvalitets og slitesterk vindusnal, som kan festes til moppeskaftet med medfølgende adapter, dvs. den kan også brukes til å tørke høye vinduer. Ved å legge en mikrofiberklut rundt vindusnalen er det også enkelt å vaske høye vinduer. Bredden på nalen er 25 cm, så den egner seg også for smale vinduer.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe rengjøringsklut for briller 2 stk.

Mikrofiberklut for pussing av briller, bilder, optikk og andre fine glassflater. Pakke med 2 kluter á 18 x 20 cm.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe fuktklut 4 stk.

Godt absorberende mikrofiberkluter for fukttørking. Pakke med 4 kluter i ulike farger. Velg din egen farge for ulike rengjøringsformål. Klutens størrelse er 40 x 38 cm.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe Duo bambusklut

2-sidig rengjøringsklut, den ene siden av absorberende mikrofiber og den andre siden av lett slipende materiale. Størrelse 25 x 21 cm.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe bambusklut

Mikrofiberklut som inneholder bambusfiber for tørking av glass, speil og andre blanke flater. Resultatet er en krystallklar og tørr flate. Kluten etterlater ikke lo. Størrelse 48 x 36 cm.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe mikrofiberklut

Myk mikrofiberklut av høy kvalitet for daglig rengjøring. Størrelse 40 x 40 cm.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe Bou Boul

Bou Boul rengjøringsull er et effektivt for å fjerne fett og vanskelig skitt, f.eks. fra ståloverflater. Se rengjøringsinstruksjonene for overflaten som skal rengjøres for kontrollere at ikke slipende materialer er forbudt (f.eks. Teflon og krystall).

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe Cleaning Wipes 80 stk.

Klutene leveres tørre og fuktes hjemme med ønsket Swipe- eller BioSwipe-blanding. Bruk: 1. Bland ut Swipe eller BioSwipe med vann til 3,5 dl. 2. Åpne lokket og trekk den midtre kluten noe frem. 3. Hell i Swipe eller BioSwipe blandingen. Fordel jevnt over toppen av alle våtserviettene. Lukk lokket og la vaskemiddelet trekke inn i klutene i 24 timer. 4. Åpne lokket og trekk den midtre kluten på rullen gjennom. Skru lokket på igjen. Klutene er nå klare til bruk. MERK! Når du bruker BioSwipe produkter, ta hensyn til holdbarheten. Probiotika i Multi Clean og Sanit forblir effektiv i tre måneder.

GÅ TIL BUTIKKEN


SwipeTex renjøringsklut

SwipeTex er en absorberende, engangs rengjøringsduk som kan brukes på kjøkkenet og til annen rengjøring eller til og med til bilvedlikehold. Pakket i en rull. Størrelsen på avrivningsarket er 30 x 50 cm. Finske SwipeTex er laget av 70% viskose og 30% polyester. Duken kan brennes. Duken kan brukes enten som den er eller på en mikrofiberklut.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe Catch Colour klut

Swipe Catch Color forhindrer fargestoff og smuss fra å feste seg mellom tekstilene under vask ved at det fanger opp misfargede partikler og skitt i vannet. På denne måten beholdes de originale fargene under vasken. Bruk vaskemiddel som vanlig, men tilsett en klut Swipe Catch Color i tillegg. Kast kluten med vanlig husholdningsavfall etter vask. Stoffet fungerer ved en vasketemperatur på 20-90˚C. Oppbevares utilgjengelig for barn. Pakken inneholder 30 ark.

GÅ TIL BUTIKKEN