Nøkkeltanken i utviklingen av NaturCare produkter er å produsere Aloe Vera produkter som er egnet for den nordiske hudtypen og det nordiske klimaet ved å bruke de best mulige råvarene. Produktene er stort sett produsert i norden, noe som gjør det enkelt å kommunisere med produsentene og samtidig holde produktkvaliteten høy.

Sensitive Night Cream

Ansiktskrem til natten. Sensitive Night Cream er en fyldig ansiktskrem spesielt for irritert og tørr hud. Den inneholder ACTIVAloe, solbærfrøolje og havtorn- og nypekstrakter som gir næring til huden om natten. Squalane og sheasmør myker opp og behandler irritert og tørr hud. Massér kremen på renset ansiktshud etter påføring av Naturcare Sensitive serum. Inneholder kun naturlige ingredienser. Dette produktet er laget i Norden og oppfyller kriteriene for naturlig kosmetikk.

SENSITIVE CLEANSING EMULSION 150 ML

Mildt rensende lotion. Rensende lotion med naturlige bestanddeler av blant annet sukker og kokosnøtt. Renser huden forsiktig. Samtidig tar ACTIVAloe, solbærekstrakt, sheasmør og vegetabilske oljer vare på huden. Produktet er laget i Norden og oppfyller kriteriene for naturlig kosmetikk.

SENSITIVE FACIAL TONER 150 ML

335 kr

Mild ansikts toner. Ansiktsrensing avsluttes med denne toneren som balanserer pH i huden etter vask. Forfrisker huden med ACTIVALOE, solbærekstrakt, grønn te og agurkekstrakt. Produktet er laget i Norden og oppfyller kriteriene for naturlig kosmetikk.

SENSITIVE EYE CREAM 15 ML

Øyekrem for sårbar hud. Effektiv øyekrem for følsomt hud rundt øynene. Inneholder ACTIVAo, havtorn og solbær og hyaluronsyre. Er ikke tilsatt vann. Ubiquinone Q10 er en kraftig antioksidant som det antas å ha jevnende egenskaper. DPHP er en aminosyre hvis effekt er beskrevet som et naturlig «ansiktsløftning». Argan trefruktekstrakt har balanserende, regenererende og fuktighetsgivende effekter. Brukes rundt øynene morgenen og kvelden. Dette produktet er laget i Norden og oppfyller kriteriene for naturlig kosmetikk.

SENSITIVE FACE CREAM 50 ML

Ansiktskremen er en effektiv kombinasjon av ACTIVAloe, en helbredende solbærfrøolje og havtornsekstrakt, samt antioksidant vitamin A og E. A-vitamin (retinol) er en av de mest studerte aktive ingrediensene i behandlingen av hudproblemer. Ansiktskremen påføres ansiktet etter serum om morgenen og kvelden. Dette produktet er laget i Norden og oppfyller kriteriene for naturlig kosmetikk.

SENSITIVE SERUM 30 ML

Serumet kombinerer naturens mest verdifulle aktive ingredienser fra aloe (ACTIVAloe) og finske SuperBær. Serum er ett av de tre viktigste aktive ingredienser som finnes i menneskets hud. Antallet i huden synker med alderen. – Hyaluronsyre kan absorbere fuktighet opptil 1000 ganger sin egen vekt. – Kaliumsyre (vitamin B13) er viktig for cellefornyelse. – Arginin (en aminosyre) er en bestanddel av hudkollagen. Påfør på renset hud om morgenen og kvelden. Dette produktet er laget i Norden og oppfyller kriteriene for naturlig kosmetikk.

Aloe Shower Gel 250 ml

Aloe Shower Gel er en mild og skånsom dusjgele som er egnet for sensitiv hud og etterlater huden myk. Oppfyller kriteriene for naturlig kosmetikk.

Aloe Hair Shampoo 250 ml

Aloe hårsjampo er en skånsom og effektiv hårsjampo for alle hårtyper som rengjør håret og etterlater det mykere og blankere. Oppfyller kriteriene for naturlig kosmetikk.

Lip Colour

En pleiende og holdbar leppestift. Intensiteten i fargen påvirkes av leppenes pH, tempera-tur og fuktighet. Leppestiften er «kysse-ekte», har ultralang holdbarhet og gir fuktighet til leppene. Den mystiske fargeforandringen skjer når leppestiften påføres. Kan testes på finger-tuppen.

Aloe Tooth Gel

En tanngele for hele familien. Aloe Tooth Gel har en frisk smak, rengjør tennene, pleier tann-kjøttet og kan forhindre betennelse i munnen. Inneholder ACTIValoeTM og xylitol. Uten fluor og såpe. pH ca. 7.

Hair Treatment

Ny NaturCare hårbalsam som inneholder ACTIValoe™ gjør håret glansfullt og lett å gre ut. Hair Treatment kan benyttes på to ulike måter. Som balsam masseres Hair Treatment inn i nyvasket fuktig hår, la det virke i ca 1 minutt og skyll ut. Vil du gi håret en ekstra kur, påfør Hair Treatment i nyvasket fuktigt hår, rull ett håndkle rundt hodet og la det virke i ca 20 min.

Foot Lotion

Foot Lotion påføres etter fotbadet, og forlenger virkninger. Ingrediensene i Foot Lotion virker effektivt: ACTIValoe™, peppermynte og Tea Tree Oil demper rødhet og minsker infeksjonsrisiko. Fotkremen passer for alle, også barn, diabetikere og eldre.Skal ikke benyttes på skadet eller syk hud. Får man stoffet i øynene, skyll straks med store mengder vann.

Foot Bath

Foot Bath har en oppfriskende og avslappende effekt på føttene og hele kroppen. Ingrediensene ACTIValoe™, peppermynte og Tea Tree Oil gjør at fotbadet pleier huden, samtidig kan det lindre be-tennelse, kløe og smerte. Peppermynten gir føttene en herlig sval følelse. Det hemmer veksten av bakterier, fotsopp og myker opp hard hud. Dosering 1 msk (15ml) i 1 liter varmt vann.

PdB

PdB (PAIN de BEAUTE) er en mild og rengjørende syntetisk såpe. Den gir et rikt og herlig skum og dufter behagelig av Sandeltre. PdB passer bra for acne-hud fordi den ikke inneholder uttørkende animalske emner. Den holder porene åpne og lar huden puste fritt.

Body Shampoo Classic

NaturCare Body Shampo Classic er en pleiende kroppssjampo som ikke inneholder såpe. Den fungerer som en rengjøringskrem for hele kroppen. Body Shampo inneholder ACTIValoe™. Fordi den er mild passer den også for ømtålig hud. Den rengjør skånsomt uten å fjerne hudens eget fett, gjør huden myk og har en behagelig duft. Er drøy i bruk sammen med Salux massasjeduk!

Antiperspirant

En effektiv og hudvennlig deodorant/antiperspirant. Mild og skånsom. Inneholder ACTIValoe™

Misty 2.0

NaturCare Misty er et banebrytende produkt for huden. Den terapeutiske effekten er ba-sert på at ekstrem fin spray av 100% naturlig probiotisk væske sprayes direkte på huden. Mikroskopisk tåke produseres av ultralydteknikk, absorberes lett, og balanserer hudens fuktighet. For å oppnå en god balanse anbefales en spraying pr dag, men kan gjøres så ofte som nød-vendig.

Probiotic Shower Gel 250 ml

Shower Gel kan benyttes som hårshampo, i ansiktet og på kroppen.

Probiotic Skin Lotion 250 ml

Skin Lotion kan brukes både på kroppen og i ansiktet.

Aloe Gel

Aloe Gel er seriens mest populære produkt. Aloe Gel er en ren, fettfri og drøy hudpleie gele. Det er ACTIValoe™ som gir produktet de gode egenskapene. Aloe Gel inneholder dessuten komponenter som fuktgivende naturlige glyceriner. Aloe Gel absorberes raskt og etterlater ingen ubehagelig hinne på huden. Kan hjelpe ved brann-skader, solbrenthet, stive muskler, insektsbitt, utslett og rifter, sår.